Otsalt: Seppik tegi minust tegija!

19. mai 2009, 17:41

Täna hommikul enda Tartu kodus kinni peetud
Ida politseiprefekt Aivar Otsalt on öelnud, et just Ain Seppik - mees, kes
täna Äripäevaga vesteldes ei pidanud Otsalti arestimajja pistmist miskiks -, oli
inimene, kes liigutas Otsaltit juhtivate ametikohtade vahel.

"Minu karjäär on selles mõttes huvitavalt läinud, et olen sattunud kogu aeg ühe inimese kaudu liikuma – kõigepealt võttis mind Keskuurimisbüroo direktorina tööle Ain Seppik, hiljem tegi Politseiameti peadirektor Ain Seppik mulle ettepaneku asuda Valga politseiprefekti ametikohale ning siseminister Ain Seppik kutsus mind Valga prefekti kohalt Tartu prefektiks. Ju siis oli temal usaldus minu vastu ja minul tema vastu ka," rääkis Otsalt mullu juunis Politseilehele.

Toonase Politseilehe intervjuus räägib otsalt veel järgmist:

Mis olid su lemmikõppeained?
Olin kindlasti tugevam humanitaarainetes. Eriti meeldis kirjandus. Olin juba üsna varakult suure lugemusega.

Millega veel kooliajal tegelesid?
Olin ühiskondlikult päris aktiivne: osalesin isetegevusvõistlustel, olen koolinäidenditele stsenaariume kirjutanud ja neis mänginud. Esimene näidend, millele ma 9. klassis stsenaariumi kirjutasin ja selles peaosa mängisin, oli "Agu Sihvka annab aru". Improviseeritud etteasteid tuli hiljemgi ette.

Pärast kooli pole sa enam näitekunstiga tegelnud.
Paraku läks elu teistpidi. Mõned mu varasemad soovid ongi olnud ehk pisut kummalised - näiteks tahtsin meremeheks saada. Suhteliselt eduka sportlasena tundus pärast keskkooli lõpetamist loogiline minna Tartu Ülikooli kehakultuuri õppima. Pärast lõpetamist sain aga aru, et õpetamine minu jaoks õige ala ei ole. Minu hing ihkas rohkem sellist aktiivsemat tegevust, kus tulemused oleks kiiremini näha.

Pildi allkiri: Kooliaegset nätlemispisikut saab Aivar nüüdki prefektuuri üitustel väja põdeda: 2005. aasta politseipävapeol etendati koos kolleegidega "Mowglit".

Samuti on Politseilehes huvitav pilt Aivar Otsaltist, mille all allkiri: kooliaegset näitlemispisikut saab Aivar nüüdki prefektuuri üritustel välja põdeda: 2005. aasta politseipäevapeol etendati koos kolleegidega "Mowglit".

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2009, 08:19
Otsi:

Ava täpsem otsing