Peeter Larin lahkub Silvano juhatusest

03. juuni 2009, 19:18

29. mail 2009. a otsustas AS'i Silvano
Fashion Group nõukogu kutsuda tagasi juhatuse liikmed Peeter Larini ja
Dmitri Podolinski ning valida uueks SFG juhatuse liikmeks Norberto Rodriguezi.

Muudatused juhatuse koosseisus on osaks meetmete kogumist, mis on suunatud SFG organisatsioonistruktuuri kohandamisele muutuvatele turutingimustele, seisis börsiteates. Larin jääb seotuks äriühinguga PTA Grupp AS (SFG tütarettevõtja, mis tegeleb naisterõivaste tootmise ja turustamisega). Podolinski astub ametist tagasi ja jätkab tegevust muul alal.

Rodriguez liitus SFG meeskonnaga 2007. aasta oktoobris ja alustas tööd logistika juhi ametis. Tema põhilised vastutusvaldkonnad hõlmavad muuhulgas kontsernistruktuuri ja -strateegia arendamist ja rakendamist logistikas. Hetkel täidab Rodriguez Milavitsa juhataja asetäitja ülesandeid, vastutades
logistika, IT, kvaliteedijuhtimise ja äriprotsesside valdkondade eest.

Rodriguez on lõpetanud 1990. aastal Moskva Energeetika Instituudi (Tehnikaülikool) ja 2004. aastal Riigimajanduse Akadeemia, mis tegutses koostöös Vene Föderatsiooni valitsusega. Ta on viimase 12 aasta jooksul töötanud Rostik Group's (Rostik Group hõlmab Rosinter Restaurants Holding'ut (peamiselt selliste tootemarkide all nagu Il Patio, PlanetaSushi, American Bar Grill, Sibirskaya Korona, T.G.I. Friday's, Beninhana, Moka Loka ja 1-2-3 Café tegutsev restoranide kett) ja ROSTIK'S-KFC'i (kiirtoidurestoranide kett)) logistikaosakonna juhataja ja tütarettevõtja tegevjuhina (tootmine, ladustamine).

Aastatel 2006-2007 on ta töötanud logistikajuhina Corrado Group's (Corrado Group on puu- ja juurviljades kasutatavate säilitusainete turustaja, mis turustab tooteid La Corra™, Corrado™ ja Vilanta™ tootemarkide all Venemaa turul).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. July 2009, 15:53
Otsi:

Ava täpsem otsing