Suurpuhastus Tartu politseis jätkub

04. juuni 2009, 07:41

Esmaspäeval esitati kuriteokahtlustus
kahele järjekordsele Lõuna politseiprefektuuri ametnikule - liiklustalituse
ülemkomissarile Marek Tiiratsile ning liikluspolitsei endisele juhtivametnikule
Oleg Barinski-Gesjukile.

Mõlemat kahtlustatakse relvade ebaseaduslikus käitlemises, kuid meestelt vabadust veel ei võetud, kirjutas Eesti Ekspress.

Kokku on viimastel nädalatel erinevates kuritegudes - sh riigi vara omastamine, ebaseaduslik jahipidamine, Lõuna prefekt Tarmo Kohvi eraviisiline jälitamine - kahtlustatavaks tunnistatud juba üle kümne praeguse või endise Lõuna prefektuuri ametniku, sh. endine prefekt Aivar Otsalt, komissarid Janek Prits ja Margus Ratnik, koos Otsaltiga Ida prefektuuri kolinud ja sealset kriminaalosakonda juhtinud Rauno Võsaste, aga ka Lõuna prefektuuri endine pressipealik, Aivar Otsalti kauaaegne usaldusalune Eduard Vismann, kes samuti selle aasta alguses koos ülemusega Virumaale kolis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. June 2009, 07:41
Otsi:

Ava täpsem otsing