Tarmo Kohv: vara veel Otsalti osas järeldusi teha

19. mai 2009, 12:54

Lõuna politseiprefekti Tarmo Kohvi sõnul on
veel vara Ida prefektile Aivar Otsaltile esitatud kahtlustustest järeldusi
teha.

Otsaltile esitatud kahtlustus puudutab otseselt Kohvi, sest väidetavalt korraldas Otsalt eraviisilise jälitustegevuse, mille eesmärk oli diskrediteerida tema ametijärglase Kohvi mainet. "Loomulikult on selliste asjade ilmsiks tulek häiriv aga kuna hetkel on tegemist kahtlustusega, siis tuleb kuni menetluse lõpuni säilitada rahulikku meelt ning alles seejärel järeldusi teha," kommenteeris Kohv ERRi teatel.

Lisaks eraviisilise jälitustegevuse korraldamise ja grupiviisilise omastamise kahtlustustele lasub Otsaltil veel kahtlustus relvade ebaseaduslikus käitlemises ning ebaseaduslikule jahile ja kalapüügile kaasaaitamises.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. June 2009, 07:41
Otsi:

Ava täpsem otsing