Seli: politseikomissar pettis minult laskemoona välja

10. juuni 2009, 16:03

Tartu ettevõtja Neinar Seli ütleb
Äripäevale, et rõõmustab kriminaalasjast pääsemise üle. Samas lõpetas ta
igasuguse suhtelmise "kõrgel ametikohal oleva politseikomissariga", kes temalt
Seli väitel laskemoona välja pettis.

"Nagu ka varem olen öelnud, ei osanud ma eeldada, et nii kõrgel ametikohal oleval politseikomissaril puudub relvaluba. Näiteks kasvõi autobussi kasutades ei eelda ju keegi, et bussijuhil juhiluba puudub," rääkis Seli.

Tema sõnul ei ole ta ainuke isik, kellelt sarnasel viisil laskemoona välja on petetud.

"Sarnaselt minuga eksitas antud politseinik ka isikuid, kelle vastu antud asjas samuti nüüd uurimine lõpetati. Seega ei olnud ma ainus lihtsameelsest heauskne. Olen kontaktid antud kahtlustatavaga lõpetanud ning mul on kahju, et tema pärast peavad nüüd paljud inimesed kannatama ja vastutust võtma," lisas Seli.

"Kuna antud episood oli seotud Tartu politseinike uurimisasjaga ning politseinikega seotud juhtumeid menetleb seaduse järgi kapo, siis mõistan vajadust iga kui viimsem detail ja episood üksikasjalikult läbi uurida," ei pea ärimees siseluurajate peale pikalt viha.

"Mul on heameel, et nii minu kui ka minu abikaasa Kersti vastu algatud asjad on nüüd läbi uuritud ning õigeksmõistev otsus tehtud. Meie jaoks on asi sellega
lõppenud, loodan, et ka mu pere, tuttavate ja avalikkuse jaoks," lõpetas Seli pateetiliselt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2009, 19:29
Otsi:

Ava täpsem otsing