Tiina Mõis müüs osaluse Alexela Terminalis

19. juuni 2009, 12:21

Eesti väärtpaberite keskregistri andmeil on
eile liikunud kolme Alexela Terminali vähemusaktsionäri aktsiaid ettevõtte
suuromanikule Alexela Logistics, teiste hulgas on liikunud ka Tiina Mõisa
osalusega ASi Genteel aktsiad.

Müüjateks olid ettevõtted Genteel, mis kuulub Tiina Mõisale, Barrington, mis kuulub Veiko Tishlerile, ja Renum Invest, mille omanikeks on Juhan Kolk ja Urmas Past.

Alexela Logisticsi suuromanik Heiti Hääl ja Tiina Mõis telefonile ei vastanud.

Alexela on viimasel ajal meedias laineid löönud negatiivsete uudistega - Norra keskkonnainspektsioon trahvis Alexela tütarfirmat hiljuti 3,5 miljoni Eesti krooniga Sløvågi terminalis 2007. aasta mais toimunud plahvatuse eest. Samuti kajastati selle aasta alguses Norra TVs ja Eesti Ekspressis Eesti ühe suurema ekspordiäri musta tagamaad, kus siis veel Tiina Mõisale, partneritele ja hetkel Heiti Häälele kuuluv firma segas Aafrika tarbeks kokku mürgist, Euroopas keelatud autokütust.

Solkbensiini töödelnud Norra naftaterminal plahvatas ning ümbruskonna inimesed jäid massiliselt haigeks. Sama bensiini käitlemine Paldiskis põhjustas aastaid linna elanikke vaevanud jälki haisu, kirjutas toona Eesti Ekspress.Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. July 2009, 09:30
Otsi:

Ava täpsem otsing