Buduaar Meedia jõudis mullu kasumisse

29. juuni 2009, 11:53

Eesti suurimat naistemeediumit haldava
Buduaar Meedia OÜ mullune käive oli 5,5 miljonit krooni ja puhaskasum 615
000 krooni.

2007. aastal oli Buduaar Meedia müügitulu poolteist miljonit krooni, kasvades aastaga kolm korda. Nii 2006 kui 2007 teenis ettevõte 300 000 krooni ringis kahjumit.

Vastupidiselt üldlevinud arusaamisele, et ajakirjade müüginumbrid kahanevad, on ajakirja Buduaar Shopping müük igas kvartalis 5% kasvanud. "Buduaar Meedia on saavutanud suure auditooriumi tänu innovatiivsele kanalite kombineerimisele, mis reklaamiklientide jaoks tähendab rohkem kui 500 000 unikaalset kontakti igas kuus," selgitas Buduaar Meedia juht ja osanik Annika Urm.

Tema sõnul on Eestit tabanud majanduslangus meediamaastikku tugevalt mõjutanud, kuid lojaalne lugejas- ja vaatajaskond ning õiged juhtimisotsused on Buduaar Meedial lubanud tõusta veelgi tugevamale positsioonile. "2009. aasta on enamusele väljaannetest ellujäämisproov, kes selle üle elab, on võitja. Buduaar Meedial on sel aastal jätkusuutlikus kindlustatud, lugejaskond on kasvutrendis ja majanduslanguses torkab see tõus eriti silma," märkis ta.

Meie veebikeskkonna külastatavus kasvab iga kuu 5-10%, lisas Urm. "Mis puudutab paberväljaandeid, siis ennustan veel mõningate ajakirjade sulgemist. Ilmumise lõpetab vähemalt kaks, kuid ilmselt rohkemgi," lisas ta.

Buduaar Shoppingu läbilöögi alustalad on Urmi sõnul kvartaalne ilmumine, käepärane formaat, paksus (292 lk) ja eripärane shoppingu kontseptsioon, mis on põimunud läbi portaali ja paberajakirja. "Konkurentide ajakirjad on õhukesed nagu vihikud ja paljud reklaamiandjad peavad seda reklaami väärtust devalveerivaks faktoriks," ütles ta.

Buduaar Meedia OÜ annab välja veebiajakirja Buduaar.ee, paberajakirja Buduaar Shopping, telesaadet Buduaar ning viib läbi temaatilisi üritusi. Buduaari veebiajakiri kogub kuus üle 200 000 unikaalse lugeja. Ühel külastusel veedab Budaar.ee lugeja lehel keskmiselt 11 minutit.

70 protsenti Buduaar Meediast kuulub Marge Rahule, ülejäänud osa Annika Urmile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. June 2009, 12:14
Otsi:

Ava täpsem otsing