Anekdoot

1706-aripaev 04. juuli 2009, 09:54

Äripäeva nädala anekdoodid.

Politseinikule avaneb maanteel sünge pilt: terve Mercedese üks külg on avariis küljest rebitud ning juht on kaotanud käsivarre. Juht ise lebab maas ja oigab: "Minu auto, minu auto." "Peaksite hoopis käe pärast muretsema," ütleb politseinik. Autojuht heidab meeleheitliku pilgu oma vasakule küljele ning karjatab: "Minu Rolex!"

***

Ammuilma peaaegu kurdiks jäänud mees saab arstilt imetabaselt töötava kuulmisaparaadi. Kui ta kuu aja pärast taas arsti külastab, kiidab too: "Vaimustav! Teie perel on kindlasti hea meel, et te taas kuulete!" "Oh, ma pole neile veel rääkinud," teatab mees. "Kuulan, mis nemad räägivad. Olen juba kolm korda oma testamenti muutnud."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. July 2009, 10:00
Otsi:

Ava täpsem otsing