Mõis: kolmandas kvartalis juba väike miinus või väike pluss

12. august 2009, 13:54

Selline tulemus oli üldiselt ootuspärane ja
kolmandas kvartalis on juba küsimus selles, kas tuleb väike miinus või väike
pluss, kommenteeris teise kvartali majanduslangust ettevõtja Jüri Mõis.

Tema sõnul käis pauk majanduses eelmise aasta kolmandas kvartalis ja eelmise aasta kolmas kvartal oli ühtlasi esimene tõsine langus. Mõis arvas, et selle aasta kolmas kvartal võib tulla väikese miinuse või väikese plussiga.

Aasta kokkuvõttes peaks ikka miinusmärgiga tulema, märkis Mõis ja selgitas, et see on juba puhtalt matemaatika küsimus, kuid miinusmärgiga peaks see kindlasti olema, sest miinust on sel aastal juba palju kogutud.

"Näen oma tegevuse pealt, et majanduses toimub elavnemine," rääkis Jüri Mõis ja lisas, et see avaldub kahes aspektis. "Vahel täitsa umbes tundunud asjad on tasapisi jälle liikuma hakanud," kostis ettevõtja. "Teine asi on see, et ma olen ise ka selline sotsiaalne loom ja minu enda tarbijakindlus on suurenenud," mainis Jüri Mõis. "Ma olen hakanud rohkem tarbima."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. August 2009, 10:13
Otsi:

Ava täpsem otsing