Sanatooriumijuht: turismis on käibe langust tunda

12. august 2009, 15:39

Kuna meie oleme orienteeritud siseturule,
siis võivad igasugused ettearvamatud käigud turismiäri otseselt mõjutada, ütles
Värska Sanatooriumi juhataja Vello Saar.

„Räägitakse ju uuest eelarvekärpest,“ arendas Saar oma mõtet. „Mida rohkem hakatakse inimese taskust raha ära võtma, seda rohkem mõjutab see turismisektorit. Kuigi sügishooaega on raske prognoosida, kardan, et hullem aeg turisminduses on veel ees.“

Saar ütles, et kuigi majandustulemuste poolest ei anna tänavust aastat eelmisega võrrelda, pole neil siiski ka põhjust väga nuriseda. „Värska Sanatooriumi käive on võrreldes eelmise aasta sama ajaga umbes viiendiku võrra kukkunud,“ täpsustas Saar. „Samas külastajate arvu langus nii suur ei ole. Eks me kõik turismiäris tegutsejad oleme teinud kampaaniaid, et oma kliente hoida.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2009, 15:43
Otsi:

Ava täpsem otsing