Farmaatsiatehas: teiste harudega võrreldes läheb meil hästi

31. august 2009, 19:28

Meie olukord on stabiilsem kui
majandusharudel, kus langus on olnud 60-70%. Tallinna Farmaatsiatehase käibe
langus on 10% piires, sõnas ettevõtte juht Raivo Unt.

"Väga hull ei ole seis võrreldes teiste majandusharudega, kus langus on 60-70%. Meil on olukord stabiilsem," märkis Unt. "Meie käibes on langus olnud 10% piires. 99,5% meie toodangust eksporditakse ning kõik eksportturud on langenud stabiilselt," sõnas ta.

Unt märkis, et uutele turgudele üritatakse minna pidevalt, kuid kiiret käibetõusu need ei too, kuna registreerimisprotsess ja kõik muu võtab aega. "Need tegevused planeeritakse viiele aastale ning neid me järgime."

Unt selgitas, et Tallinna Farmaatsiatehas on PJSC Grindeksi 100%line tütarettevõte ning müügi- ja marketingiga tegeleb emaettevõte. "Tegeleme toodanguga ja aitame registreerimisprotsessile kaasa, strateegiliselt on kõik paika pandud," lisas ta.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. September 2009, 10:57
Otsi:

Ava täpsem otsing