Keskerakonna Tartu linnapeakandidaat Aadu Must

05. september 2009, 15:15

Keskerakond kinnitas täna
valimiskonverentsil Tallinna ja maakonnakeskuste linnapeakandidaadid.
Eesti teise suurima linna linnapeakandidaat on Aadu Must.

Tallinnas on Keskerakonna linnapeakandidaat Edgar Savisaar, Haapsalus Andreas Rahuvarm, Jõgeval Aare Olgo, Kuressaares Kalle Laanet ja Priit Heinsoo, Kärdlas Ants Vahtras, Narvas Tarmo Tammiste, Paides Kersti Sarapuu, Põlvas Tarmo Tamm, Pärnus Mart Viisitamm, Rakveres Peeter Võsa, Rapla vallas Hans Liibek, Tartus Aadu Must, Valgas Alar Nääme, Viljandis Jaak Aab ja Võrus Mäidu Helistvee.

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ütles, et erakond tuleb valimistel oma nimekirjaga välja enam kui 200-s omavalitsuses üle Eesti ning nimekirjades kandideerib ligi 3000 kandidaati.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ütles täna valimiskonverentsil, et erakonna võit kohalikel valimistel annab Eestile lootuse saada valitsus, mis koostab esimese asjana kriisist väljumise kava ning asub seda kohe ellu viima.

Savisaar ütles, et Keskerakonna võit tähendab toetust astmelisele tulumaksule, ja et võit, kui see viib valitsusvahetuseni, tähendab mõtteviisi muutust tööpoliitikas, mis avab ukse üleriigilise abipaketi koostamisele.

Savisaar ütles, et usub Keskerakonna võitu Tallinnas. „Me oleme olnud pikalt võimul,“ tõdes ta. „Ja kui me ikkagi pole suutnud ennast tõestada, siis on see meie endi viga. Minu arvates ei ole ükski teine linnavalitsus peale taasiseseisvumist suutnud linnarahva heaks nii järjekindlalt ja heade tulemustega töötada.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. September 2009, 15:20
Otsi:

Ava täpsem otsing