Veskimägi europlaani ei näe

07. september 2009, 08:36

Riigikogust lahkuv Isamaa ja Res Publica
(IRL) liige Taavi Veskimägi ütles, et ta ei näe valitsusel kindlat plaani,
kuidas eurole kavandatud ajaks üle minna.

Veskimägi avaldas rahvusringhäälingu hommikuprogrammis "Terevisioon" lootust, et euro 1. jaanuaril 2011 tuleb, kuid jäi selles suhtes ikkagi kahtlevale seisukohale. "Tahaks loota loomulikult, et tuleb. Aga seda peaks küsima valitsuse ja peaministri käest," ütles endine rahandusminister.

Ta märkis, et see, kuidas Eesti kriisist välja tuleb, sõltub väga paljuski valitsusest. Samas rõhutas Veskimägi, et valitsus ei tea, kuidas edukalt eurole üle minna. "Plaani ma küll ei näe. Aga ehk juhtub," sõnas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. September 2009, 11:22
Otsi:

Ava täpsem otsing