Rõtov: Päevaleht valetab Äripäeva müügi kohta

13. oktoober 2009, 11:22

Tänane Eesti Päevaleht kirjutab, et Bonnier
müüb Äripäeva maha. See ei vasta tõele, kinnitas Äripäeva peadirektor Igor
Rõtov.

Järgneb Igor Rõtovi selgitus:

Minu käest on Delfi, Ekspressi ja Päevalehe ajakirjanikud seda küsinud viimaste kuude jooksul korduvalt, olen kannatlikult kõigile selgitanud, miks ei müüda ja miks see info ei saa vastata tõele. Eilne telefonikõne Päevalehe ajakirjanikult ajas mind juba naerma.

Juttu Äripäeva müügist levitab naeruväärse reputatsiooniga investeerimispankur Kalle Norberg, kelle väited põhinevad üksnes tema enda fantaasial.

22. septembril eitas Tallinnas viibinud Bonnier grupi tegevjuht Jonas Bonnier intervjuus Äripäevale igasugustest kavatsustest müüa Äripäeva või teisi Ida-Euroopa tooteid.

Teiste väljaannete ajakirjanikud püüavad seostada Norbergi väljamõeldisi suvel toimunud Läti meediagrupi Diena müügiga. See võrdlus ei kannata kriitikat. Selle aasta kaheksa kuu tulemuste põhjal on Äripäeva majandustulemus Bonnieri Ida-Euroopa firmade seas kõige parem ja seda joont on Äripäev hoidnud viimased 20 aastat. Diena seevastu oli Bonnierile probleemiks juba aastaid.

Äripäev on praeguse majanduslanguse ajal võrreldes Ekspressi või Eesti Päevalehega ja teistega suurepäraselt majandanud. Oleme kindlalt kasumis ning septembris hakkas taas tõusma ka paberlehe tellijate arv. Meie veebisaitide külastatavus on kõigi aegade parim. Äripäev vaatab praegu ise teiste firmade ostmist ja planeerib julgeid investeeringuid aastaks 2010.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. October 2009, 12:13
Otsi:

Ava täpsem otsing