• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lugeja arvab

  Skype'i ostja tahab viia kontori TallinnastIndia, here we come!Võib ju ronida sinna India-maile, aga üks on selge, et meie poiste loogilise mõtlemise võime ületab üldjuhul nende vennikeste oma suurusjärgu võrra. Vaadake, mis jura MS nende hindudega kokku kirjutab. Koodi optimeerimisest pole juttugi. Aga noh, eks prosed saavad jälle gigabaite juure, et sellist lohakust kompenseerida.
  Swedbanki mäng kahel eri toolilLubage muiata "Hiina müüri" võrdluse osas. Kõikidele ettevõtetele antud laenud on pangatöötajatele tööprogrammides nähtaval. Ja siis saadakse lõunalauas kokku ja räägitakse lastest ja liblikatest?Üha enam on loogiline, et pensionifondiraha investeeriks riik ise, sest nende pankuritest süüdimatute hullukeste kätte andes ostetakse armeenia raadio aktsiaid ja võetakse tulemustasusid.Pensioniraha peaksid investeerima inimesed ise. Milleks selleks veel riiki vaja on?
  Kommentaar: ummisjalu ei maksa tormata ka LHV pensionifondiHea ja veenev kommentaar!Iga inimene ISE on kõige parem OMA vara haldur. Keegi ei muretse oma vara kasvamise pärast nii palju kui imimene ise - ja pole ka mingit huvide konflikti.Fondid on tootlikud, kuid investeeritud rahakogused vähenevad.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
USA aktsia futuurid ennustavad tõusu jätkumist
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.