Üks küsimus: Milline on kõige parem eksporditurg?

ÄP 21. oktoober 2009, 00:00

Illimar Toom, Toom Tekstiili juht
Kui üleüldiselt vastata, siis need turud, kus praegu oleme: Saksamaa, Šveits, Austria jne. Kõik need on normaalsed või suhteliselt head turud meie jaoks. Esimeste hulka jäävad ikka eelkõige Euroopa riigid.

Jaak Sulg, Viljandi Metalli juht
Ikka jätkuvalt Soome. Nad on meile olnud kauaaegsed partnerid ja oleme suutnud nendega praegu ühte sammu astuda. Skandinaavia riigid on meie orientatsiooniks. Seal on majandus terves olukorras ja midagi väga hullu pole.

Praegu ma ei näe seal veel stabiliseerumise märke. Eks järelmõjud alles tulevad ühes või teises sektoris. Aga šokeerivat midagi ei tule. Küll esineb Skandinaavia turgudel rohkem protektsionismi ja kaitstakse oma turge agaramalt.

Indrek Jürgenson, Olympic Entertainment Groupi juht
Kasiinomaailmas on kindlasti Aasia suund üks huvitavamaid. Selle ehe kinnitus on "Aasia Las Vegase" ehk Macau meeletu areng viimasel kolmel-neljal aastal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:16

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing