Rahvaliit jäi taskupeeglite eest üle 150 000 võlgu

22. oktoober 2009, 15:43

Eestimaa Rahvaliit on võlgu
reklaamfirmale OÜ DAN Direct üle 150 000 krooni taskupeeglite eest,
mille sai kätte augustis.

Senini on erakond tasunud tellimuse eest 20 000 krooni.

OÜ DAN Direct osanik Anu Linnas tõdes, et pikaaegne võlg tekkis sellest, et erakonna peasekretär Tarvo Sarmet pidi olema seisukohal, et tühja neist väikeettevõtjatest, peaasi on hoolitseda praegu erakonna enda jätkusuutlikkuse eest.

Rahvaliit oli reklaamtoodete eest võlgu 174 000 krooni ja DAN Direct andis võlale kiirmenetlusega ametliku käigu. Kui aga paberid juba valmis ja kohtusse saadetud olid, maksis partei 20 000 krooni ära.

Linnas ütles, et täna kohtus ta Rahvaliidu esindajatega ning erakond soovib olukorda lahendada ja maksegraafikus kokku leppida. "Nende pakkumine oli, et nad tasuvad võla kuue kuu jooksul maksegraafiku alusel. Pean nende pakkumise üle järele mõtlema, midagi veel allakirjastatud pole, kuulasin täna nende ettepanekud ära. Põhimõtteliselt olen loomulikult nõus. Olen huvitatud sellest, et saaks rahalise poole liikuma, mitte sellest, et lõputult kohtu vahet käia," rääkis Linnas.

Linnas ütles, et kauba tarnijale on ta maksnud suurema osa summast oma isiklikust rahast ära. "Minu koostööpartner ei pea kannatama selle pärast, et minu tellija on meid alt vedanud. Kolmveerand summast olen oma isiklikest käibevahenditest tasunud."

Rahvaliit põhjendab reklaamifirmale võlgujäämist sellega, et neil kirjalikku lepingut polegi, pealegi jõudsid tellitud peeglid kohale siis, kui ühed valimised juba möödas olid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. October 2009, 17:34
Otsi:

Ava täpsem otsing