Rahvaliit: tellimust pole fikseeritud

22. oktoober 2009, 15:48

Rahvaliit põhjendab reklaamifirmale
võlgujäämist sellega, et neil kirjalikku lepingut polegi, pealegi jõudsid
tellitud peeglid kohale siis, kui ühed valimised juba möödas olid.

Kirjalikult seda lepingut fikseeritud pole, maksame firmale OÜ DAN Direct reaalselt kasutatud kauba eest, kommenteeris Rahvaliidu peasekretär Tarvo Sarmet.

Sarmeti sõnul on taskupeeglite tellimus reklaamifirmalt DAN Direct üks väga vana lugu, mis ulatub tagasi aastasse 2007. "Rahvaliidu eelmised juhid olid väidetavalt selle kauba tellinud, aga selle kohta ühtegi lepingut ei ole. See tähendab, et otsest kohustust seda kaupa meil saada ja kinni maksta kirjalikult fikseeritud ei ole," lisas ta.

"Tõepoolest selle kauba nad augustikuus kohale tõid ja üle andsid, kuid me oleme neile öelnud, et me tahame vähemalt poolest kaubast loobuda, kuna kaup telliti aastal 2007," ütles Sarmet ja lisas, et erakond maksab ikkagi ainult selle eest, mis on reaalselt ära kasutatud.

Ta rääkis, et reklaamifirmale DAN Direct öeldi, et tooge taskupeeglid meile Euroopa Parlamendi valimisteks, siis kulutatakse peeglid ära. "Firma jõudis kaubaga meie juurde alles augustis, mis tähendab, et ühed väga olulised valimised olid juba möödas. Ühe osa me neist peeglitest kohalike valimiste ajal laiali ka jagasime."

"Kuuekuuline maksegraafik on seetõttu, et loomulikult valimised tähendavad suuri kulusid ja kuna erakondadele laekub raha riigi eelarvest igakuiselt mitte korraga, siis see on likviidsusega mängimine. Mitte korraga maksta, vaid jaotada kulud järgmise aasta peale kui valimisi pole ja kulud on väiksemad," selgitas Rahvaliidu peasekretär.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. October 2009, 17:35
Otsi:

Ava täpsem otsing