Golfifirma nõuab Kuressaarelt lisaraha

27. oktoober 2009, 10:44

Saaremaa Golfi aktsionäride erakorraline
üldkoosolek otsustas reedel suurendada aktsiakapitali, Kuressaare
linn peaks 62,9% aktsiate omanikuna käima välja 13,5 miljonit krooni.

Kuressaare abilinnapea Kalle Koovi kinnitusel pole eesmärgiks ära märkida kõik aktsiad, vaid teha seda sellises ulatuses, et golfiettevõte püsiks pinnal. Ta selgitas, et golfifirma peab tasuma oma selleaastased kohustused ja ka toimima kuni järgmise golfihooaja alguseni. "Selge on see, et linn ei jäta ASi Saaremaa Golf hätta," märkis Koov Oma Saarele.

Golfiettevõtte nõukogu esimehe Jüri Tiituse sõnul on tegu suunatud emissiooniga olemasolevatele aktsionäridele, mitte investorite kaasamisega: aktsiakapitali suurendatakse rahaliste sissemaksete teel 852 uue A-seeria aktsia väljalaskmisega, mille nimiväärtus on ligi 26 000 krooni aktsia kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. October 2009, 10:44
Otsi:

Ava täpsem otsing