Signe Sillasoo • 5. november 2009 kell 21:00

Supersuuruse teine tulemine

Pärast pikka segaduseaega ja valguse ning pimeduse vahel ekslemist on muusikamaailma tähesärasse tagasi pöördunud endisaegne supersuurus - Whitney Houston.

Siiski ei tundu uus album väga uudse ega üllatavana. Pigem jätk sellele, kus pooleli jäädi. Jääb mulje, et välja lastud plaat on katse aastaid nii loomingulises kui ka isiklikus elus vabalanguses olnud diivat viimaks ometi langevarju avama sundida. Endiste superpalade ja -albumite taustal mõjub värskeim üllitis mõneti hädamaandumisena.

Kuid on ka head. Diiva vokaalsed võimed on sama suurepärased kui varem. Töö jätkudes võib teda varsti ehk taas endisaegses säras näha.

Võib-olla on vahepealne segadusteaeg hoidnud diivat eemal pidevate comeback'ide palavikust, mis endisi muusikahiide viimaseid dekaade piinanud on. Houstoni kaunishääl mõjub praeguste popdiivade seas isegi värskendavalt.

Hetkel kuum