ÄP fototoimetus • 9. november 2009 kell 21:00

Üks küsimus: Kas Teil läheb juba paremini?

Tiit Pruuli, Go Travel

Turismis läheb viimastel kuudel tõesti paremini kui aasta esimeses pooles - langus on peatunud, tasapisi näeme jälle kasvu märke. Ehk tähendab see tõesti seda, et põhi on nüüd käes, tammume siin natuke ja ronime edasi. Rasked otsused said palgakärbete ja töökohtade vähendamisega tehtud vist enam-vähem õigel ajal, see valu hakkab tasapisi ununema.

Ain Aasa, Estonia OÜ juhatuse esimees

Oleme põllumajandusettevõte, piimatootaja. Me ei saa öelda, et otseselt paremini oleks hakanud minema, kuid teatud märke on siiski nähe. Piima kokkuostuhind on viimasel ajal tasapisi tõusma hakanud. Ühesõnaga, kahjumit saame ikka, aga praegu lihtsalt vähem kui varem...

Indrek Ustav, E-Profiili juhatuse liige

Nafta- ja gaasitööstusele metallkonstruktsioonide tootmine on sektor, kus sõlmitakse pikajalisi lepinguid. Loomulikult sõltume ka meie maailmamajandusest, aga meil pole suuri kukkumisi olnud, mistõttu saaks öelda, et on jälle paremaks hakanud minema.

Autor: ÄP

Hetkel kuum