Prantsusmaa ja Saksa näitavad kasvumärke

Katariina Krjutškova 14. november 2009, 16:04

Kolmanda kvartali tulemused näitavad, et eurotsooni kuuluvad riigid väljuvad kriisist. Eriliselt häid tulemusi näitasid Prantsusmaa ja Saksamaa - neil mõlemal oli juba teist kvartalit järjest positiivsed näitajad, vahendas Briti päevaleht The Daily Telegraph.

Eurotsooni kuuluvate riikide SKP tõusis kolmandas kvartalis 0,4 protsenti. Saksamaa SKP kasvas kolmandas kvartalis 0,7 protsenti ja Prantsusmaa 0,3 protsenti. Tugevad kasvunumbreid saadi tänu ekspordi elavnemisele.

Investeci peaökonomist ütles: "Viimased arengud maalivad väljavaate märksa roosilisemaks. Õigemini tõsiasi, et Saksamaa ja Prantsusmaa näitasid niivõrd häid tulemusi, võib aidata neil tulevikus oma positsioon taastada."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. November 2009, 16:04
Otsi:

Ava täpsem otsing