3. juuni 2010 kell 12:40

Opositsioonist üks hääl erainvestoritele

Opositsioonipoliitikutest pooldas ainsana erainvestorite maksustamist keskerakondlane Lauri Laasi.              

„Minu arvates praegusel hetkel, kui Eesti majandusel läheb nii, nagu läheb, oleks vaja mingeid meetmeid, et seda elavdada. See, et aktsiate pealt ei tule tulumaksu maksta, on seejuures päris positiivne,“ ütles Laasi. „See ei tähenda seda, et kui me tavalisse situatsiooni tagasi pöördume, siis võiks selle asja uuesti ümber vaadata, sest riigikassat on vaja ka kuskilt täita. Aga hetkekontekstis aitab see majandusele kaasa.“

Küsimusele, kui suur erainvestor Laasi ise on, vastas ta, et mitte eriti suur. „Ma ehitan oma maja ja mu tulevane kodu ongi mu investeering,“ märkis ta.

Autor: Kadri Bank, Silvia Kruusmaa

Hetkel kuum