Kadri Paas • 13. juuni 2010 kell 13:09

Michal: põhimõttekindlusega näitasime, et oleme ikka "vana hea Reformierakond"

Reformierakonna peasekretäri Kristen Michali sõnul ei võideta 2011. aasta riigikogu valimisi palakatite ega TV reklaamidega, vaid sisulise tööga.

„Täna ennustatakse parlamenti pääsu neljale erakonnale. Kui nii peaks juhtuma, siis seda tähtsamaks saab sellel sügisel ja talvel koalitsiooni ühine toimetamine. Erinevalt tülide ja huku ennustajatest oleme koos IRLiga Eesti tuleviku nimel kõvasti ja edukalt pingutanud,“ ütles Kristen Michal Reformierakonna üldkogul.

Michali sõnul  on 2010. aasta Reformierakonnale olnud kõva töö ja väikese pärituule abil hea aasta.

„Oma põhimõttekindlusega näitasime, et oleme seesama „vana hea Reformierakond“, kes isegi kriitilisel ajal ja populistide kahuritule all suudab jääda endaks ning teha tuleviku jaoks vajalikke otsuseid," väitis erakonna peasekretär.

„Meie otsused eelarvega ja riigi rahandusega tasuvad ennast loodetavasti ära lähemas tuleviks. Esimene suur võit ja märk on kindlasti eurotsooni pääsemine – see otsus tehakse kuu aja pärast," kiitis Michal parteid.

Hetkel kuum