Katariina Krjutškova • 15. september 2010 kell 14:19

Topeltpõhi? Jään ellu!

Lehman Brothersi kokkuvarisemine polnud eriline sündmus, kuid pärast seda tekkinud kahtlused on ka praegu aktuaalsed, ütles ettevõtja Heldur Meerits.

Meerits lausus, et peale Lehman Brothersi kokkuvarisemist oli iga päevaga tunda, et olukord muutub üha kehvemaks, kuid nii suurt kriisi ei osanud keegi tol hetkel ette näha.

„Praegu on natuke sarnane tunne. Analüütikud räägivad, et kriis läheb üle, aga samal ajal lisandub ebakindlust. Raske on öelda, kas nüüd on topeltkukkumine tulemas. Põhjust sellesk pole, aga turud on väga ärevil,“ lausus Meerits.

Meerits lisas, et praegu ta pigem vaatab ja imestab, mis toimub ega pole suuri muudatusi teinud. „Investorina olen pikaajaline, seetõttu ma väga tõmblevaid samme ei astu. Laenu võimendusest ma ei sõltu. Kui ka peaks tulema topeltpõhi, mina jään ellu,“ sõnas Meerits.

 

Hetkel kuum