• Jaga lugu:

  Konkurent: uudisnupp on kliendile, kes suurt reklaami osta ei jõua

  Meie ajakirjadesse müüdavad uudisnupud on suunatud neile reklaamiklientidele, kes suurt reklaamipinda osta ei jõua, ütles ASi Ühinenud Ajakirjad reklaamidirektor Meelis Maalmann.

  Uudisnupud jäävad ka edaspidi turule, sest tegemist on ikka pigem odavama hinnaklassi väljundiga ning see pakub lihtsalt kliendile võimalust, märkis ta. Kui reklaamiturg tõuseb, siis reklaamiostja tähelepanu suundub pigem rohkem  suurematele reklaampindadele, lisas ta.
  Ühinenud Ajakirjade väljaannetesse ei saa Maalmanni sõnul reklaami ja sisu kokku segada. Meie seda ei propageeri, lisas ta. "Ühinenud Ajakirjades on väga täpselt eraldatud, mis on reklaamuudis – mis on tasuline ja mille ostab klient – ja see, mis on tehtud toimetuse poolt," lausus ta.
  Reklaamiklientidele pakutavate uudisnuppude hind pole Maalmanni sõnul kukkunud. "Pigem on kukkunud täis- ja suuremate lehepindade hinnad, kuna tegemist oli ka enne suhteliselt soodsa ja odava hinnaklassiga lehepinnaga," kommenteeris ta.
  Nendel on päris suur vahe, et neil ei ole peidetud reklaame sinna sisse pandud, lisas Maalmann.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.