• Jaga lugu:

  Raudsaar uudiste müügist: reklaam ja sisu olgu lahus!

  Reklaam ja ajakirjanduslik sisu peavad olema lahus, kommenteeris ajalehtede liidu juht Mart Raudsaar ASi Ajakirjade Kirjastuse poolt reklaamiklientidele tehtud pakkumist osta väljaannetesse uudisnuppe.

  Väljaannete puhul müüakse usaldust, kontakte auditooriumiga ja me kaotame neid kontakte, kui auditoorium ei usalda väljaannet, ütles ta. Auditoorium ei usalda seda juhul, kui ta näeb, et ajakirjanduslikul materjalil pakutakse talle reklaami, lisas Raudsaar. Kui midagi niisugust kuskil ilmub, siis on see lühiajaline strateegia, lühiajaliselt võib-olla see kasulik, rääkis ta.
  Raudsaare kinnitusel pole reklaamina müüdavad uudisnupud Eesti ajalehtedes levinud. "Kui me seda täheldame, siis tuleks sellega võidelda sellepärast, et reklaam ja ajakirjanduslik sisu peavad olema lahus," kommenteeris ta.
  Uudisnupud on Ajakirjade Kirjastuse väljaannetes müüdavad mõnelauselised tekstilõigud, mis on peamiselt tootetutvustused ja seega illustreerivad neid sageli reklaamitava toote pildid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.