• Jaga lugu:

  Tele2 Eesti käive kasvas 4%, kliente lisandus 7000

  Mobiilsideoperaatori Tele2 Eesti käive kasvas kolmandas kvartalis eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 4% ja kliendibaasi lisandus 7000 uut mobiilsideklienti.

  Aktiivsete mobiilsideklientide koguarv ületas 472 000.
  Tele2 Eesti käive oli kolmandas kvartalis 412 miljonit krooni, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 4%. Ettevõtte kulumieelne ärikasum (EBITDA) kasvas võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 6%, teatas ettevõte. EBITDA oli antud kvartalis 117 miljonit krooni.
  Toodud käive ja EBITDA ei sisalda ühekordset provisjoni summas 29 miljonit krooni, mis on seotud käimasolevate kohtuvaidlustega enamsaadud sidumistasude osas aastatel 2006-2007.
  Tele2 Eesti juhatuse esimehe Toomas Tiiveli hinnangul näitab käibe- ja kasumikasv, et majandustsükli põhi on selja taha jäänud. „Sektori edasises kasvus näeme eelkõige potentsiaali mobiilsel andmesidel, mille klientide arv, teenuste kasutus, kui seadmete müük tegi kolmandas kvartalis läbi tugeva tõusu. Näiteks nutitelefonide osakaal moodustas koguseliselt juba 28% kogu Tele2 mobiiltelefonide müügist,“ lausus Tiivel.
  Tele2 keskendus kolmandas kvartalis kiire 3,5G interneti leviala laiendamisele, käivitades keskmiselt kolm uut 3,5G tugijaama nädalas.
  Üle-euroopaline Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontsern pakub teenuseid 30 miljonile kliendile 11 riigis. Eestis osutab Tele2 mobiiltelefoniteenust enam kui 472 000 kliendile. Tele2 turuosa on 34%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
SEB: turgudel on oodata korrektsiooni
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.