• Jaga lugu:

  McDonald'si agressiivne strateegia kandis vilja

  Maailma suurim kiirtoidukett McDonald's suutis kolmandas kvartalis kasvatada enda kasumit 10% võrra, millele aitas kaasa agressiivne müügistrateegia.

  McDonald's teenis kolmandas kvartalis 1,39 miljardit ehk 1,29 dollarit kasumit, vahendab Bloomberg. Aasta varem olid vastavad näitajad 1,26 miljardit ja 1,15 dollarit.
  Burgerimüüja käive kasvas 4,3%, 6,3 miljardi dollarini. Tulemused olid väga head, sest analüütikud prognoosisid 6,23 miljardi dollarilise käibe juures kasumiks 1,25 dollarit aktsia kohta.
  Mõistagi on majanduslikult rasked ajad sundinud inimesi rohkem koduse toidu kasuks otsustama, kuid McDonald's on üldisele suunale vastu ujunud ning andnud inimestele üha enam põhjust eelistada just nende menüüd. Firma on agressiivselt müüki toonud uusi tooteid (vrapid, smoothyd) ning pakkumas dollarilist lõunasööki.
  Väga hästi läheb firmal just arenevatel turgudel, sest vähemalt aasta avatud restoranides tõusis müük 8,1% nii Aafrikas, Aasias kui ka Lähis-Idas. Ühendriikides tõusis vastav näitaja 5% ning Euroopas 4,1%.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Kas osta või rentida?
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.
Tragöödia pani naise jätkama armastatu elutööd
Triin Lille nimi ei vaja motoinimestele tutvustamist. Kõik, kellele ilmakuulus bränd Yamaha tuttav, teavad, et Maarjamaal kannab selle edu eest hoolt just tema. Valdkonda süvitsi sukeldus naine aga pärast suurt isiklikku kaotust ning tragöödiat.
Triin Lille nimi ei vaja motoinimestele tutvustamist. Kõik, kellele ilmakuulus bränd Yamaha tuttav, teavad, et Maarjamaal kannab selle edu eest hoolt just tema. Valdkonda süvitsi sukeldus naine aga pärast suurt isiklikku kaotust ning tragöödiat.