• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  LHV: Nordecon näitab paranemise märke

  LHV analüütik Kristo Oidermaa sõnul näitasid Nordecon Internationali kolmanda kvartali tulemused võrreldes varasemate kvartalitega paranemise märke.

  „Kvartali käive kahanes küll 20% võrreldes eelmise aastaga, kuid lepinguteportfelli maht on viimastel kvartalitel stabiliseerunud, mis peaks peagi ka järgmiste kvartalite käibe võrdlustes kajastuma. Positiivse poole pealt näitas Nordecon kolmandas kvartalis taaskord brutokasumit ning 6,2% suurune marginaal on korralik arvestades eelmiste kvartalite kahjumeid. Kuid ettevõte arvestas projektidelt kahjumeid ette juba eelmine kvartal, mis kindlasti toetas positiivselt selle kvartali brutokasumit,“ andis Oidermaa äsja avaldatud ehituskontserni kvartalitulemuste kiire kommentaari.
  Perioodi 1,9 miljoni eurone puhaskahjum oli küll märgatavalt suurem investeerimispanga prognoosist, kuid selle taga peitub välja antud laenude ning nõuete mahakirjutamine. „Selle mõjuga korrigeerituna oleks ettevõte isegi väikest kasumit näidanud. Seega ettevõtte korrigeeritud tulemused olid pigem positiivse noodiga,“ märkis Oidermaa.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Raadiohommikus: kelle seast valitakse aasta silmapaistvaim ettevõtja?
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.