• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ansip: välistan koostöö Savisaarega

  Andrus Ansipi sõnul ei näe Reformierakond võimalusi, et Keskerakonda juhtiva Edgar Savisaarega koostööd teha. Välistame selle täielikult, nagu oleme vastu astmelisele tulumaksule, märkis peaminister.

  Reformierakonna esimehe, peaminister Andrus Ansipi sõnul ei näe nad mingisuguseid võimalusi, et Keskerakonda juhtiva Edgar Savisaarega tulevikus koostööd teha.
  "Me välistame selle variandi täielikult, samamoodi nagu oleme kindlalt vastu astmeliselt tõusva tulumaksu kehtestamisele. Savisaarlik juhtimisstiil Tallinnas on teravas vastuolus ausa, läbipaistva ja tervest mõistusest lähtuv poliitilise kultuuriga," ütles Ansip.
  Peaministri hinnangul on töö hea majanduskeskkonna nimel Eesti tuleviku võtmeküsimus. "Inimeste heaolu saab toetuda vaid tugevale majandusele ja stabiilsele kasvule, mis annab võimaluse pakkuda nii paremaid teenuseid peredele, kui ka turvalisust laiemalt või näiteks tõsta pensione."
  "Kindlasti ei pea me võimalikuks astmelise tulumaksu kehtestamist, mis halvaks Eesti majanduse ja teeks seega vaesemaks kõiki eestimaalasi, karistades eriti neid, kes soovivad rohkem tööd teha. Savisaare astmelist vaesust loov maksutõus – see on investeeringute ja uute töökohtade eemale peletamine. Maksusüsteem peab olema kasvu ning töökohtade loomist soodustav," lausus Reformierakonna esimees.
  "On oluline säilitada senine ühetaoline ja lihne maksusüsteem, jätkata Eesti ettevõtluskeskkonna soodsamaks muutmisega ning pikemas plaanis ka üksikisiku tulumaksu alandamisega 18%-le. Kindlasti ei loobu me majanduskasvu soodustava ettevõtete tulumaksuvabastusest," kinnitas Ansip.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.