• Jaga lugu:

  II astme kohus: Liviko süüdi

  Liviko juht Janek Kalvi avaldas süüdimõistva otsuse osas pettumust. Lootsin, et kohus pühendab rohkem aega tõenditele, mis minu ja Liviko vastu esitatud süüdistused on selgelt ümber lükkavad, märkis ta.

  "Tänane ringkonnakohtu otsus on minu jaoks pettumus, sest lootsin, et teise astme kohus pühendab rohkem aega ja tähelepanu toimikus olevatele tõenditele, mis minu ja Liviko vastu esitatud süüdistused selgelt ümber lükkavad," märkis Kalvi.
  Ta lisas, et kahjuks ei ole mul teada, kuidas kohus sellisele otsusele jõudis, kuid mind teeb väga murelikuks asjaolu, et ma olen kahel korral süüdi mõistetud hinnakokkuleppes, mida ma ei ole teinud ega soovinudki teha.
   "Olukord, kus mina püüdsin tegutseda salaalkoholi leviku vastu, on kahjuks pööratud minu vastu. Ma ei oleks kunagi osanud arvata, et mind ja Livikot saab süüdi mõista Liviko konkurentide omavaheliste telefonikõnede põhjal, millest ma midagi ei teadnud ning mida ma kuidagi kontrollida ei saanud, kuid just nii on juhtunud," rääkis ta. "Kuna otsus riivab sügavalt õiglustunnet, siis nii mina kui ka Liviko kaebame otsuse edasi, et õigust saada," sõnas Kalvi.
  Tallinna ringkonnakohus jättis täna muutmata AS-i Liviko ja OÜ Forgola Grupi (endine Offex Group) ning nende juhtide süüdimõistmise kartellileppe sõlmimises.
  Tallinna ringkonnakohus jättis täna muutmata AS-i Liviko ja OÜ Forgola Grupi (endine Offex Group) ning nende juhtide süüdimõistmise kartellileppe sõlmimises.
  Kohtuotsuse resolutsioon on selline nagu Harju maakohus 31. mail otsustas, et Janek Kalvi, AS Liviko, Andrei Skoblovi ja Igor Zavizioni suhtes jätta kohtuotsus muutmata ja apellatsioonid rahuldamata. 
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
USA majanduskasv alla ootuste; börsid sellegipoolest plussis
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Ärimehi ja poliitikuid tinistanud õnneotsijast kelm vahistati Politsei palub ohvritel endast märku anda
Politsei vahistas varem korduvalt kelmuses süüdi mõistetud Marek Tamme (varem Alle), kes pööras osavalt ümber näpu ettevõtjad, tipp-poliitikuid ja isegi krimikohtuniku Merle Partsi. Politsei kahtlustab, et kelmi ohvrite ring võib olla laiem.
Politsei vahistas varem korduvalt kelmuses süüdi mõistetud Marek Tamme (varem Alle), kes pööras osavalt ümber näpu ettevõtjad, tipp-poliitikuid ja isegi krimikohtuniku Merle Partsi. Politsei kahtlustab, et kelmi ohvrite ring võib olla laiem.