• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Swedbanki endine keskastmejuht läheb Estonian Celli juhatusse

  Estonian Celli uueks juhatuse liikmeks kinnitati endine Swedbanki ettevõtete panganduse juht Artjom Sokolov, kes asub ametisse 1. detsembrist 2010.

  Sokolov hakkab vastutama AS-i Estonian Cell finantsjuhtimise, samuti keskkonna-, müügi-, IT- ja personalivaldkonna, firma juriidilise poole ning elektri ja gaasi ostu eest. Senine juhatuse liige Riia Sillave lahkub aasta lõpul ametist perekondlikel põhjustel, teatas ettevõte.
  Artjom Sokolov on laialdase töökogemusega tippjuht, muuhulgas olnud Swedbanki ettevõtete panganduse tegevdirektor ning töötanud pikaaegselt Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupangas finantseerides mitmeid tööstus- ja infrastruktuuriettevõtete suurprojekte Baltimaades ja Kesk-Euroopas. Aasta algul Swedbankist lahkunud Sokolov ütles tookord, et panganduses on nüüd rahulikum aeg algamas ning tema suundub sinna, kus on rohkem actionit.
  „Estonian Celli näol on tegemist ühe olulisema alustalaga Eesti kõrge lisandväärtusega eksporditööstuses. Estonian Celli ja suuraktsionäri Heinzel Holdingu tugev ettevõtlik vaim, tehase ühtne töötajaskond, tõeliselt globaalne turustusvõime, avanev energiaturg ja plaanitavad tootmislaiendused selles kõrgtehnoloogilises tööstuses on ühtedeks võtmesõnadeks, mis innustavad mind liituma selle ettevõttega,“ ütles Artjom Sokolov.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Raadiohommikus: anname 10 000 eurot ühe väärt idee eest
Nädala esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime pikemalt esmaspäeval algavast arvamuskonkursist Edukas Eesti, mida Äripäev korraldab juba 10. korda. Eesti Gaasi, If Kindlustuse, Ellex Raidla Advokaadibüroo, Forus Grupi, Swedbanki ja Rohetiigri toel aset leidva konkursi võitja pistab tasku 10 000 eurot. Et see summa võita, on vaja kirja panna ja saata üks Eesti elu ja majandust edasi viiv idee arvamusloo vormis.
Nädala esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime pikemalt esmaspäeval algavast arvamuskonkursist Edukas Eesti, mida Äripäev korraldab juba 10. korda. Eesti Gaasi, If Kindlustuse, Ellex Raidla Advokaadibüroo, Forus Grupi, Swedbanki ja Rohetiigri toel aset leidva konkursi võitja pistab tasku 10 000 eurot. Et see summa võita, on vaja kirja panna ja saata üks Eesti elu ja majandust edasi viiv idee arvamusloo vormis.