Kadrin Karner • 8. detsember 2010 kell 9:48

Vihand: ost-müük ei ole raketiteadus

Kuidas petta saamata osta või müüa ettevõtet, sellest on kirjutatud lausa raamatuid, kuid tegelikult ei ole seal midagi üleliia keerulist ju, ütles esmaspäeval Ehitusmarketi omandanud Bauhofi juhatuse liige Jaanus Vihand.

"Selle kohta on ju terved raamatud kirjutatud, mida teha. Aga eks kõigepealt tuleb endale selgeks teha, mida sa ostad. Kui oled selle põhjalikult selgeks teinud, siis sa ei saagi petta. Ega siin mingit raketiteadust ei ole," ütles Bauhofi kaubamärgi all tegutseva Ehitus Service OÜ juhatuse liige  Vihand

Ta rõhutas, et äris ja majanduses on oluline kaine mõistus, faktidele otsa vaatamine ning püüd neid tõlgendada ilma emotsioonideta. "On olemas selline väljend nagu wishful thinking (soovmõtlemine – toim.) ehk sa tahad midagi nii väga osta, et ei lase end realistlikest argumentidest veenda."

Hetkel kuum