Birjo Must • 16. detsember 2010 kell 21:00

DnB NORD Pank loobub eraisikutele laenude pakkumisest

"Eks see otsus on veidi seotud majanduskriisiga. Nägime üleüldist fooni arvestades ja tootearenduse kava paika pannes, et me ei suuda järgneva aasta-kahe jooksul head paketti turule tuua, ja tõmbasime end viimase aastaga veidike tagasi," rääkis filiaali juht Hans Pajoma, kelle sõnul pakutakse eraklientidele arveldusi, hoiuseid ja liisinguid.

Praegu on Pajoma kinnitusel panga fookuses keskmised ja suured ettevõtted, rahvusvahelised kliendid ning nende ettevõtete töötajad. "Tegelikult on DnB Nord olnud algusest peale ettevõtetele suunatud ja eraisikutest kliendid olid meil pigem nišivaldkond. Arvestades meie suurust, siis keskendume praegu pigem sellele, milles me kõige paremad oleme," rääkis Pajoma. Ta ei välistanud, et hiljem tuleb pank eraisikute turule tagasi.

Hetkel kuum