• Jaga lugu:

  Aasia aktsiaturul on tõusupäev

  Aasia aktsiaturgudel toimuvat kajastav MSCI Aasia indeks tõusis täna 0,6 protsenti.

  Tõusu vedasid tehnoloogiasektori ja finantssektori esindajad.
  Maailma suuruselt teise mobiiltelefonide tootja Samsung Electronicsi aktsia hind tõusis 1,7 protsenti. Ettevõtet rivaal Research in Motion, mis toodab Blackberry nutitelefone, teenis analüütikute oodatust parema tulemuse.
  Mizuho Finncial Corpi aktsia vedas üles ka teisi Jaapani pangaaktsiaid, kuna Nomura tõstis nende soovitusi.
  Kiibitootja Taiwan Semiconductor Manufacturingi aktsia hind sulgus kümne aasta kõrgeimal tasemel. Aktsia hind tõusis 2,4 portsenti, 72,9 Taiwani dollarile.
  Taiwani aktsiaturg tõusis 0,4 protsenti, Korea 0,9 protsenti, Uus-Meremaa 0,9 protsent ja Vietnam 1,1 protsenti. Jaapani aktsiaturg langes 0,1 protsenti ja Hiina 0,4 protsenti. India aktsiaturg oli suletud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.