• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hewlett-Packard- Dow aasta suurim kukkuja

  Tarkvaragigant Oracle avaldas eile suurepärased kvartalitulemused, täna on ettevõtte aktsiahind kerkinud 5,22 protsenti. Hewlett-Packardi aktsionäridele on see valus meeldetuletus vanadest headest aegadest.

  HP aktsia on suurel määral langenud pärast seda kui ettevõtte tegevjuht Mark Hurd astus skandaalide pärast kohalt tagasi. Oracle võttis mehe enda tiiva alla septembris.
  Pärast Hurdi tagasiastumist pole palju muutnud, aktsialangus on pigem kinni spekuleerimises.
  Tegelikult on analüütikud viimaste kuude jooksul stabiilset tõstnud HP järgmise aasta prognoose. CNN-i poolt jälgitavad analüütikud on hinnanud ettevõtte 2011. aasta kasumi kasvu 14 protsendini.
  HP, mis oli suhteliselt jõulise müügiga Hurdi ajal, on uute kasutajate võitmist.
  „Investorid ootavad HP järgmise aasta strateegiat,” teatas Kaufman Brothersi strateeg Shaw Wu, „aktsiaga kaubeldakse ebaausalt madalal hinnal. Investorid ei hinda HP tulemusi.”
  Viimase aasta jooksul on HP aktsiahind kõikunud 37 ja 54 dollari vahel, täna on ettevõtte aktsiahind kerkinud 0,09 protsenti 41,99 dollarini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.