• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Laar: Savisaar loobugu Keskerakonna juhtimisest

  Venemaalt raha küsinud inimene ei tohi juhtida Riigikogus esindatud erakonda ega töötada Tallinna linnapeana, ütles Mart Laar (IRL).

  "Pärast kaitsepolitseiameti poolt avaldatud faktide teadasaamist on igaühele selge, et inimene, kes küsib välisriigi võimuesindajalt raha, et sellega varjatult maksta partei võlgu, ei tohi juhtida Riigikogus esindatud erakonda. Kindlasti ei sobi selliselt käitunud inimesele juhtida Eesti pealinna," kinnitas Laar oma värskes blogisissekandes.
  IRL hakkas koguma allkirju, et algatada volikogus Tallinna linnapea umbusaldamine ning kutsub kõiki saadikuid andma avaldusele allkirja. "Ma pole poliitikas esimest aastat ning tean, et Keskerakonna volinikel on raske toetada iseenda poolt ametisse usaldatud linnapea umbusaldamist, kuid loodan, et ka nende silmad pole päris pimedad ning nad näevad, mis on sündinud," märkis Laar.
  Jüri Ratase, Ain Seppiku ja Kalle Laaneti avaldused näitavad tema sõnul, et Keskerakonnas on inimesi, kes suudavad ise järeldusi teha. "See näitab, et selles erakonnas ei ole kõik veel kadunud. Et poliitiku eetika erineb vargapoisi omast ning on ka tähtsamaid asju, kui iga hinna eest võimu hoida, et kõik ei ole Eesti poliitikas ostetav ja müüdav," sõnas Laar.
  IRLi juhi kinnitusel on sotside ühinemine umbusaldusavaldusega kergem kui Tallinnas koalitsioonis jätkamine. "Meenutan, et sotsiaaldemokraadid on IRLiga koos õlg-õla kõrval võidelnud aastaid suurema läbipaistvuse ja ausa riigivalitsemise eest. Loodan, et saame sotsiaaldemokraatidega ka tulevikus seda võitlust jätkata," sõnas Laar.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Kulla hind tõusis enam kui kahe kuu tippu
Kulla hind tõusis enam kui kahe kuu kõrgeima tasemeni, sest Ukrainaga seotud geopoliitilised pinged ning aktsiate odavnemine panid investoreid turvasadamat otsima, vahendab Reuters.
Kulla hind tõusis enam kui kahe kuu kõrgeima tasemeni, sest Ukrainaga seotud geopoliitilised pinged ning aktsiate odavnemine panid investoreid turvasadamat otsima, vahendab Reuters.
Aasta ettevõtte Chemi-Pharmi finantsjuhi vaade kriisiga kohanemisele: Directo äritarkvara sai asendamatuks
Sügisel 2021 Eesti aasta ettevõtteks kuulutatud keemiatööstusettevõte Chemi-Pharm on hiljuti seisnud vastamisi mitmete keeruliste olukordadega, mis on aga ettevõtet kokkuvõttes hoopis tugevamaks muutnud. Koroonakriisis kasvas nõudlus desinfitseerimisvahendite järele, kuid samamoodi tegi järsu hüppe ka rahvusvaheline konkurents pakendite ja tooraine turul, viies üles toorme hinnad. Chemi-Pharmi finantsjuht Merle Vacker jagab oma vaadet kriisis esile kerkinud väljakutsetele.
Sügisel 2021 Eesti aasta ettevõtteks kuulutatud keemiatööstusettevõte Chemi-Pharm on hiljuti seisnud vastamisi mitmete keeruliste olukordadega, mis on aga ettevõtet kokkuvõttes hoopis tugevamaks muutnud. Koroonakriisis kasvas nõudlus desinfitseerimisvahendite järele, kuid samamoodi tegi järsu hüppe ka rahvusvaheline konkurents pakendite ja tooraine turul, viies üles toorme hinnad. Chemi-Pharmi finantsjuht Merle Vacker jagab oma vaadet kriisis esile kerkinud väljakutsetele.
Kurioosne: enamus maailma krüptoäridest on registreeritud Eestisse Käive ulatub miljardite eurodeni
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.