Pilve haigestumine lükkas Parbuse protsessi edasi

Kadrin Karner 18. jaanuar 2011, 12:46

Harju maakohus lükkas advokaadi haigestumise tõttu nädala võrra edasi kohtuprotsessi Tallinna abilinnapea keskerakondlasest eksnõuniku ja praeguse kesklinna valitsuse pressiesindaja Ivo Parbuse ning ülejäänud 14 pistiseskandaali osalise üle.

Kuna vandeadvokaat Aivar Pilv jäi haigeks, siis määras kohtunik Merle Parts uue istungi järgmisele esmaspäevale, mil peaks avaldatama jälitusmaterjale, ütles maakohtu pressiesindaja Kristina Ots ERR-i uudisteportaalile.

Eelmisel nädalal alanud protsessil ei tunnistanud Parbus (51) ning ka ülejäänud 14 süüdistatavat end pistisekuritegudes süüdi.

Koos Parbusega on kohtu all tuntud keskerakondlane Elmar Sepp (51), keda süüdistatakse SA Jüri Vilmsi Sihtkapitali juhatuse liikmena Parbuse kihutamises korduvale pistise võtmisele ja  sellele kaasaaitamises. Samas kuriteos on esitatud süüdistus ka Jüri Vilmsi Sihtkapitalile juriidilise isikuna.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    18. January 2011, 12:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing