Morgan Stanley tõi investoritele positiivseid uudiseid

Rait Rebane 20. jaanuar 2011, 20:13

Neljapäeva hommikul avaldas oma neljanda kvartali majandustulemused USA suurpank Morgan Stanley. Raporti kohaselt kerkis ettevõtte sisse35 protsendi võrra, tõusu vedas panga maaklerfirma, mis on maailma üks suurimaid.

Raporti kohaselt ettevõtte puhastulu kerkis aasataguselt 617 miljonilt, 836 miljoni dollarini või 41 sendini aktsia kohta. Morgan Stanley teenis teist korda kolme aasta jooksul Goldman Sachs’ist investeerimisvaldkonnas suuremat kasumit, samuti ületas ka maaklerluse kasumimarginaal investeerimispanka.

Morgan Stanley kogukasum kerkis 7,81 miljardi dollarini ning ettevõtte bilansiline väärtus aktsia kohta kerkis 31,25 dollarilt 31,49 dollarile.  Ettevõtte investeeringute pealt teenitud kasum moodustas neljandas kvartalis 5,4 protsenti.

„Turu taastumine näitab, et tegevjuht James Gorman on panustanud õigetesse kohtadesse,” teatas Bloombergile Sanford C. Bernstein & Co analüütik Brad Hintz.

Täna liigub Morgan Stanley aktsia vastupidises suunas üldiste trendidega, pärastlõunaks on aktsiahind kerkinud 4,29 protsendi võrra 28,94 dollarile. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. January 2011, 20:13
Otsi:

Ava täpsem otsing