Obama kohtus Jobsiga

Katri Soe-Surén 18. veebruar 2011, 12:32

USA president Barack Obama kohtus Kalifornias suurte tehnoloogiafirmade juhtidega. Teiste seas oli väidetavalt ka Apple tegevjuht Steve Jobs, kelle tervis on viimasel ajal järsult halvenenud.

San Francisco lähistel eraresidentsis kitsas ringis toimunud kohtumisel osalesid teiste seas ka Facebooki asutaja Mark Zuckerberg ja Google tegevjuht Eric Schmidt. Teemadeks olid innovatsioon ja uute töökohtade loomine.

 Meedia tähelepanu tõmbas kohtumisele asjaolu, et sellel osales ka haiguse tõttu firma juhtimisest tagasi tõmbunud Apple juht Steve Jobs. Ühendriikide kõmupressi teatel on vähki põdeva Jobsi tervis järsult halvenenud. Uudis viis Apple aktsia taas langusesse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. February 2011, 13:49
Otsi:

Ava täpsem otsing