Liibanoni meedia: eestlaste röövijad jahtisid tegelikult prantsuse ja briti kodanikke

Silvia Kruusmaa 14. aprill 2011, 13:05

Liibanoni telekanal LBC väidab, et Eesti jalgratturite röövijad soovisid tegelikult Prantsuse või Briti kodanikke pantvangi võtta, vahendas Delfi.

Seitsme eestlase röövijad tahtsid pantvangi võtta Prantsusmaa või Suurbritannia kodanikke ja nad ei olnud teadlikud eestlaste kodakondsusest. Samuti väidab LBC, et Wael Abbasi juhitud palgasõdurite jõuk sai ülesande sooritamise eest ka raha, vahendas veebiportaal naharnet.com.

Välisminister Urmas Paet ütles, et nendest 12 isikust, kes Liibanonis röövitud eestlastega seoses seni kinni on peetud, juhtumi lahendamisel erilist abi pole olnud. Paeti sõnul ei ole pärast seda, kui seni tundmatu grupeering Taassünni ja Reformi liikumine teatas meedia vahendusel rahanõudest, röövijatelt rohkem kontaktivõtmisi tulnud.

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. April 2011, 13:06
Otsi:

Ava täpsem otsing