"Jääb mulje, et nõudmised on esitatud"

Silvia Kruusmaa 20. aprill 2011, 13:55

Endine politseinik Andres Anvelt ütles, et täna avalikustatud röövitud eestlaste videoklipi põhjal võib arvata, et videos nimetatud riigid on röövijate nõudmistega kursis.

"Minule jäi sellest videost mulje, et mingid nõudmised on juba esitatud ja nüüd üritatakse läbi avaliku mõjutuse ehk selle video avalikuks paiskamisega mõjutada neid inimesi reageerima kiiremini," ütles Anvelt Delfile.

Anveltile jäi videost veel silma, et röövitud on terved, aga vaimselt stressis. "Neid on hoitud, nad on heas korras, mis näitab seda, et nende röövimisel oli ikkagi väga kindel eesmärk. Seda rõhutab ka see video, seal tuleb tähele panna seda, et pöördutakse teatud riikide (Saudi-Araabia, Jordaania, Liibanon, Prantsusmaa - toim.) riigipeade poole ja palutakse täita nõudmised," lausus Anvelt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. April 2011, 15:03
Otsi:

Ava täpsem otsing