Silvia Kruusmaa • 25. aprill 2011 kell 15:44

Paet: olen ennustajate suhtes skeptiline

Välisminister Urmas Paet ütles rahvusvahelise analüüsifirma Stratfor neljapäevast ennustust kommenteerides, et Liibanoni pantvangikriisi puhul on ta igasuguste ennustuste ja ajakavade suhtes väga skeptiline, kirjutas Delfi.

Teatavasti ennustas Stratfor neljapäeval, et eestlased vabastatakse lähipäevil. Kuna neljapäevast alates on juba neli päeva möödunud, hakkavad "lähipäevad" otsa lõppema.

"Iga inimrööv on unikaalne, mis tähendab, et väga otseseid paralleele tõmmata või ajalisi ennustusi teha on võimatu," lausus Paet.

Paet ei soovinud samas kommenteerida kuulujutte, et pantvangide vabastamisele võib mõjuda halvasti Lääneriikide võimalik negatiivne reaktsioon Süürias nädalavahetusel toimunud verisele meeleavalduste mahasurumisele.

 

Hetkel kuum