"Kes te olete üldse, et vastuseid tahate?"

Kadrin Karner 04. mai 2011, 10:33

Toomas Tool ei soostunud kommenteerima Baltplast OÜ esitatud taotlust, millega soovitakse panna aktsionäride üldkoosolekul hääletusele Arco Varas erikontrolli korraldamine, ja soovitas Äripäeval oma kollane leht kinni panna.

Baltplastile kuulub üle 18,92% Arco Vara aktsiatest ja ettevõtte omanik on Toomas Tooli kontrollitav Esmar.

„Ausõna, pange oma kollane leht kinni ja ärge kunagi enam helistage,“ ütles Tool Äripäeva toimetusse helistades.

Küsimusele, kas ta erikontrolli taotlemist kommenteerima ei kavatse hakata, vastas Tool, et Äripäev on kollane leht, mitte normaalne ärileht. „Te olete lihtsalt kollase lehe parajad Kroonika toimetajad,“ rääkis ärimees edasi ja soovitas Äripäeval nime Nelli Teataja vastu välja vahetada.

„Kes te olete üldse sellised, et te vastuseid tahate. Kõike head teile,“ ütles Tool kõne lõpetuseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. May 2011, 17:03
Otsi:

Ava täpsem otsing