Väärtpaberituru seadus läbis riigikogus esimese lugemise

1706-aripaev 04. mai 2011, 14:38

Rahanduskomisjoni ettepanekul lõpetati väärtpaberituru seaduse ja sellega seonduvalt teiste seaduste muutmise seaduse eelnõu esimene lugemine, teatas riigikogu pressiteenistus.

Seadusmuudatuste peamisteks eesmärkideks on võtta Eesti õigusesse üle Euroopa Liidu direktiiv, mis käsitleb finantstagatiste ja väärtpaberite arveldustega seonduvat, samuti täpsustada Eesti väärtpaberite keskregistris väärtpaberikontodega seotud registritoiminguid, eelkõige neid, mis seonduvad väärtpaberite pantimisega ning võimaldada isikutel avada väärtpaberikonto otse Eesti väärtpaberite keskregistris ilma panga või muu kontohalduri vahenduseta.

Eelnõu suunati teisele lugemisele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. May 2011, 14:38
Otsi:

Ava täpsem otsing