Grouponi juhi märkus võib kaasa tuua uue IPO-avalduse

Fredy-Edwin Esse, California 07. juuni 2011, 11:41

Internetis sooduskuponge müüv Groupon võib olla sunnitud esitama uue IPO-avalduse USA Väärtpaberikomisjonile juhatuse esimehe ja kaasasutaja Eric Lefkofsky märkuste tõttu, kui ta väitis, et firma võib muutuda "metsikult kasumlikuks".

Firma suurim aktsionär Lefkofsky tegi enda märkused 3. juunil ehk kõigest päev pärast Chicagos baseeruva Grouponi teadaannet, et firma plaanib börsile minna ja koguda 750 miljonit dollarit, vahendab Bloomberg.

Väärtpaberikomisjon on seadnud kindlad piirid, mida IPOt plaaniv firma ja selle töötajad võivad enne aktsiate noteerimist enda tuleviku kohta öelda. Braun Hagey analüütiku Noah Hagey sõnul peab Groupon ilmselt esitama uue IPO-avalduse, mis kinnitab Lefkofsky kommentaare või lükkab need ümber.

"See pälvib tähelepanu, kui keegi firma seest ja kõrge staatusega teeb ennustusi firma tuleviku kohta, mis on vastuolus avalduses esitatud infoga," ütles Hagey.

"Ma olen tehnoloogiasektoris veel pikka aega," ütles Lefkofsky 3. juunil antud intervjuus, vastates tema firmade InnerWorkingsm, Echo Global ja teiste kohta. "Ma rajan veel palju firmasid ja need ei ole petufirmad. Need on suurepärased ärid. InnerWorkings ja Echo on kasumlikud. Groupon saab olema metsikult kasumlik."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. June 2011, 11:42
Otsi:

Ava täpsem otsing