Meelis Mandel • 7. juuni 2011 kell 5:45

Tamming: tulude kasv ei tähenda majanduskasvu

Tavidi omaniku ja nõukogu esimehe Alar Tammingu sõnul ei tohiks miljonäride arvu kasvu vaadata üldise numbrina, vaid käsitleda iga juhtumit eraldi.

„Majanduslangus läheb aga kogu aeg edasi ja mina ennustan hüperinflatsiooni. See tähendab, et palgad ja tulud peavadki hakkama kasvama ja palkade ja tulude kasv ei tähenda mingil juhul majanduskasvu,“ rääkis Tamming. Ta selgitas, et võib ilmneda hoopis vastupidine efekt ehk kahe või kolme aasta pärast palgad muudkui kasvavad aga ostujõud väheneb.

Tamming, kes ise teenib miljonitulu mitte palga vaid dividendidena, usub, et see aasta toob miljonitulu teenijate arvu suurenemise. „Vaadates, mis moodi maailmas praegu raha juurde tekib, on selge, et palgatõusud tulevad, mis ei tähenda, et inimesed rikkamaks saaks.“

Artiklit saab lugeda paberlehest tellides lehe SIIT või ostes päevapileti SIIT.

Hetkel kuum