Kadrin Karner • 11. juuni 2011 kell 11:03

Uudistes kisklenud naine nõuab 6391 eurot

Telekanali TV3 vastu on esitanud hagi uudistesse jõudnud naine, kes ekraanil kähmles, lõhkus telekanali võttetehnika ning viidi politseisse, kinnitas AS TV3 juhatuse esimees Priit Leito.

„Jah, TV3-e vastu on esitatud hagiavaldus seoses TV3 „Seitsmestes Uudistes“ eetris olnud uudislõiguga. TV3-e käest nõutakse 6391 eurot (100 000 Eesti krooni-toim.) "moraalsete üleelamiste kompenseerimiseks",“ selgitas juhatuse esimees.

„Selles uudislõigus näidati koos näo ja nimega isikut, kes sattus kähmlusesse, lõhkus võttetehnikat ning viidi hiljem politsei poolt jaoskonda,“ kirjeldas Leito. Tema sõnul on naise vastu algatatud ka kriminaalasi. Leito sõnul jääb asjast mulje, et inimene püüab nn meediaettevõttelt kahjuhüvitist välja õngitseda.

TV3-e juhatuse esimees kinnitas, et TV3 oma süüd ei tunnista ning kavatseb sellise „trahvi“ vastu kohtus kõigi vahenditega võidelda. „Ees on pikk protsess,“ lisas ta.

Hetkel kuum