• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Moskva Panga nõudel on veerand Krediidipanga aktsiatest arestitud

  Harju maakohus on Moskva Panga nõudel arestinud 27,57% Krediidipanga aktsiatest, mis on Olix Holdings Limited, Lazuron Investments Limited, Firmex Investeeringud OÜ ja Genovia Invest OÜ väärtpaberikontodel.

  Arest on seotud Moskva Panga endise presidendi poolt enne ametist lahkumist sõlmitud aktsiate müügilepingutega, teatas Krediidipank.
  Firmex Investeeringud OÜ esindaja vandeadvokaat Toomas Vaheri sõnul on Moskva Panga nõuded seni ebaselged, kuna Moskva Pank ei ole teadaolevalt kohtule hagi esitanud, vaid üksnes hagi tagamise avalduse.
  "Aktsiate omandamine Firmex Investeeringute ja Genovia Investi poolt on senise info kohaselt toimunud seaduslikult ja kehtivate müügilepingute alusel,“ selgitas Vaher. „Vaidluse tõusetumine tundub pigem olevat seotud võimuvahetusega Moskva Panga tippjuhtkonnas, mitte niivõrd tehingute endiga. Hagi esitamise korral on Firmex Investeeringud valmis oma positsiooni loomulikult kaitsma."
  Kõik osapooled on kinnitanud soovi lahendada arusaamatused läbirääkimiste teel ning koostöös otsitakse lahendusi kujunenud olukorrale.
  Omanikevaheline vaidlus ning aktsiapaki arest ei mõjuta Krediidipanga igapäevast toimimist ega kliendisuhteid.
  Krediidipanga asutamisest alates on ettevõtte juhtkond ja võtmeisikud kuulunud ka panga omanikeringi. Seni peamiselt koduturule orienteeritud pank avas tänavu mais esimese filiaali Läti pealinnas Riias.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.